Prof. Dr. Atila TANYELİ

Spitali Memorial Şişli

Shëndeti per Fëmijë dhe Sëmundjet

Spitali Memorial Şişli

Hematologji Pediatrike

Spitali Memorial Şişli

Qendra Onkologji e Fëmijëve

Numri i telefonit

+90 212 444 7 888