Op. Dr. Bilgi GÖKCAN

Spitali Memorial Ataşehir

Obstetrikë dhe Gjinekologji

Spitali Memorial Ataşehir

Qendra e fertilizimit (IVF)

Numri i telefonit

+90 212 444 7 888