Prof. Dr. Bülent KARADAĞ

Spitali Memorial Ataşehir

Shëndeti per Fëmijë dhe Sëmundjet

Spitali Memorial Ataşehir

Semundjet Pulmonology Pediatrike

Numri i telefonit

+90 212 444 7 888