Exp. Dr. Denizay YÜRÜRER

Spitali Memorial Antalya

Shëndeti per Fëmijë dhe Sëmundjet

Qëndra Mjekësore Memorial Lara

Shëndeti per Fëmijë dhe Sëmundjet

Numri i telefonit

+90 212 444 7 888