Doç. Dr. Ercan TUTAK

Spitali Memorial Şişli

Shëndeti per Fëmijë dhe Sëmundjet

Spitali Memorial Şişli

Njësinë e Kujdesit İntensive Neonatale

Numri i telefonit

+90 212 444 7 888