Exp. Dr. Ersin GÖZKESER

Spitali Memorial Diyarbakır

Shëndeti per Fëmijë dhe Sëmundjet

Spitali Memorial Dicle

Shëndeti per Fëmijë dhe Sëmundjet

Numri i telefonit

+90 212 444 7 888