Op. Dr. Esra BİLGEN

Spitali Memorial Şişli

Kirurgjia Rikonstruktive,Estetike dhe Plastike

Spitali Memorial Ataşehir

Kirurgjia Rikonstruktive,Estetike dhe Plastike

Spitali Memorial Ataşehir

Qendër Shëndetësore e Gjirit

Numri i telefonit

+90 212 444 7 888