Exp. Dr. Gökçe GÜNBEY ELEMEN

Spitali Memorial Ataşehir

Shëndeti per Fëmijë dhe Sëmundjet

Spitali Memorial Ataşehir

Njësinë e Kujdesit İntensive Neonatale

Numri i telefonit

+90 212 444 7 888