Exp. Dr. Gökhan YAZICIOĞLU

Spitali Memorial Antalya

Endokrinologji, Diabet dhe Sëmundjet metabolike

Qëndra Mjekësore Memorial Lara

Endokrinologji, Diabet dhe Sëmundjet metabolike

Numri i telefonit

+90 212 444 7 888