Exp. Dr. Lütfiye ÇOBAN

Spitali Memorial Antalya

Dermatologji (Sëmundjet për lëkurë dhe veneriane)

Qëndra Mjekësore Memorial Lara

Dermatologji (Sëmundjet për lëkurë dhe veneriane)

Numri i telefonit

+90 212 444 7 888