Prof. Dr. Metin KARABÖCÜOĞLU

Spitali Memorial Şişli

Shëndeti per Fëmijë dhe Sëmundjet

Spitali Memorial Ataşehir

Shëndeti per Fëmijë dhe Sëmundjet

Numri i telefonit

+90 212 444 7 888