Exp. Dr. Orhan KÖKSAL

Spitali Memorial Diyarbakır

Shëndeti per Fëmijë dhe Sëmundjet

Spitali Memorial Diyarbakır

Njësinë e Kujdesit İntensive Neonatale

Numri i telefonit

+90 212 444 7 888