Exp. Dr. Sema KARAOĞLU

Spitali Memorial Kayseri

Dermatologji (Sëmundjet për lëkurë dhe veneriane)

Spitali Memorial Kayseri

Kozmetike

Numri i telefonit

+90 212 444 7 888