Prof. Dr. Yakup KUMTEPE

Spitali Memorial Şişli

Obstetrikë dhe Gjinekologji

Spitali Memorial Şişli

Gjinekologjik Onkologji

Spitali Memorial Şişli

Urogynechology

Numri i telefonit

+90 212 444 7 888