Exp. Dr. Yavuz YALÇIN

Qëndra Mjekësore Memorial Etiler

Endokrinologji, Diabet dhe Sëmundjet metabolike

Spitali Memorial Şişli

Endokrinologji, Diabet dhe Sëmundjet metabolike

Numri i telefonit

+90 212 444 7 888