Op. Dr. Ahmet Güray BATMAZ

Spitali Memorial Ataşehir

Ortopedi dhe Traumatologji

Qëndra Mjekësore Memorial Etiler

Ortopedi dhe Traumatologji

Numri i telefonit

+90 549 639 3366