Prof. Dr. Ayşe SELİMOĞLU

Spitali Memorial Ataşehir

Gastroenterologjia pediatrike

Spitali Memorial Ataşehir

Ushqimi dhe Dietë

Spitali Memorial Ataşehir

Gastroenterologji

Spitali Memorial Bahçelievler

Qendra e Transplantimit të Mëlçisë

Spitali Memorial Bahçelievler

Gastroenterologjia pediatrike

Spitali Memorial Bahçelievler

Gastroenterologji

Numri i telefonit

+90 549 639 3366