Prof. Dr. Burak ERDAMAR

Spitali Memorial Şişli

Semundjet e Veshit, Hundë dhe fyt

Spitali Memorial Şişli

Qendra Onkologji

Spitali Memorial Şişli

Onkolojik Cerrahi Merkezi

Numri i telefonit

+90 549 639 3366