Prof. Dr. Cem DEVGE

Spitali Memorial Ataşehir

Semundjet e Veshit, Hundë dhe fyt

Spitali Memorial Ataşehir

Qendra Onkologji

Spitali Memorial Ataşehir

Onkolojik Cerrahi Merkezi

Numri i telefonit

+90 549 639 3366