Op. Dr. Necip Cihangir YILANLIOĞLU

Spitali Memorial Şişli

Obstetrikë dhe Gjinekologji

Spitali Memorial Şişli

Perinatologjia (shtatzani me rezik të madh)

Numri i telefonit

+90 549 639 3366