Exp. Dr. Ebru ÖNÖZ

Spitali Memorial Ataşehir

Klinika e dhimbjes (Algologjia)

Spitali Memorial Ataşehir

Anestezi dhe reanimim

Numri i telefonit

+90 212 444 7 888