Prof. Dr. A. Ediz YORGANCILAR

Spitali Memorial Diyarbakır

Semundjet e Veshit, Hundë dhe fyt

Spitali Memorial Diyarbakır

Onkolojik Cerrahi Merkezi

Numri i telefonit

+90 549 639 3366