Exp. Dr. Elif ÖZSU

Spitali Memorial Şişli

Endokrinologji Pediatrike

Spitali Memorial Ataşehir

Endokrinologji Pediatrike

Spitali Memorial Ataşehir

Shëndeti per Fëmijë dhe Sëmundjet

Spitali Memorial Şişli

Shëndeti per Fëmijë dhe Sëmundjet

Numri i telefonit

+90 212 444 7 888