Op. Dr. Evrim AKSOY

Spitali Memorial Şişli

Obstetrikë dhe Gjinekologji

Qëndra Mjekësore Memorial Etiler

Obstetrikë dhe Gjinekologji

Numri i telefonit

+90 549 639 3366