Prof. Dr. Fazilet KARAKOÇ

Spitali Memorial Ataşehir

Shëndeti per Fëmijë dhe Sëmundjet

Spitali Memorial Ataşehir

Semundjet Pulmonology Pediatrike

Spitali Memorial Şişli

Shëndeti per Fëmijë dhe Sëmundjet

Spitali Memorial Şişli

Semundjet Pulmonology Pediatrike

Numri i telefonit

+90 212 444 7 888