Op. Dr. Fırat TÜLEK

Spitali Memorial Ataşehir

Obstetrikë dhe Gjinekologji

Spitali Memorial Ataşehir

Qenra e fertilizimit IVF

Numri i telefonit

+90 212 444 7 888