Exp. Dr. H. Civan TİRYAKİ

Spitali Memorial Diyarbakır

Kujdesi i përgjithshëm intensive

Spitali Memorial Diyarbakır

Anestezi dhe reanimim

Numri i telefonit

+90 212 444 7 888