Exp. Dr. Haluk MUMCUOĞLU

Emërimi i lehtë
Takimet e mjekut tonë bëhen nga Qendra e Thirrjeve dhe Ndihma e Drejtpërdrejtë. Ju mund të përdorni Mbështetjen e Drejtpërdrejtë për kërkesën tuaj për takim ose telefononi në Qendrën tonë të Thirrjeve në +90 549 639 3366 .

chat Lidhu me Mbështetjen e Drejtpërdrejtë

ose

sizi arayalım Le të Ju Thërrasim

Spitale dhe njësi të tjera në shërbim

  • Qëndra Mjekësore Memorial Etiler
    Sëmundjet e brendshme (İnterne)

INFORMATA PERSONALE

Llogaritë e mediave sociale
Emërimi i lehtë