Exp. Dr. Hüseyin YILDIRIM

Spitali Memorial Diyarbakır

Anestezi dhe reanimim

Spitali Memorial Diyarbakır

Kujdesi i përgjithshëm intensive

Numri i telefonit

+90 212 444 7 888