Op. Dr. Koray ÖZBAY

Spitali Memorial Şişli

Obstetrikë dhe Gjinekologji

Spitali Memorial Şişli

Qendra e akupunkturës

Qëndra Mjekësore Memorial Etiler

Obstetrikë dhe Gjinekologji

Numri i telefonit

+90 549 639 3366