Doç. Dr. M. Teoman YANMAZ

Emërimi i lehtë
Takimet e mjekut tonë bëhen nga Qendra e Thirrjeve dhe Ndihma e Drejtpërdrejtë. Ju mund të përdorni Mbështetjen e Drejtpërdrejtë për kërkesën tuaj për takim ose telefononi në Qendrën tonë të Thirrjeve në +90 549 639 3366 .

Lidhu me Mbështetjen e Drejtpërdrejtë

ose

Le të Ju Thërrasim

Spitale dhe njësi të tjera në shërbim

  • Spitali Memorial Bahçelievler
    Onkologji Mjekësore
  • Spitali Memorial Bahçelievler
    Qendra e transplantit te palces se kockes
  • Spitali Memorial Bahçelievler
    Onkologjia Gjinekologjike

INFORMATA PERSONALE

Llogaritë e mediave sociale
Emërimi i lehtë