Exp. Dr. Mehmet Selim ALMAZ

Spitali Memorial Dicle

Anestezi dhe reanimim

Spitali Memorial Dicle

Kujdesi i përgjithshëm intensive

Numri i telefonit

+90 212 444 7 888