Op. Dr. Mehmet SEVERCAN

Spitali Memorial Kayseri

Kirurgjia Rikonstruktive,Estetike dhe Plastike

Spitali Memorial Kayseri

Qendra Onkologji

Spitali Memorial Kayseri

Onkolojik Cerrahi Merkezi

Numri i telefonit

+90 549 639 3366