Doç. Dr. Murat ÇAĞ

Emërimi i lehtë
Takimet e mjekut tonë bëhen nga Qendra e Thirrjeve dhe Ndihma e Drejtpërdrejtë. Ju mund të përdorni Mbështetjen e Drejtpërdrejtë për kërkesën tuaj për takim ose telefononi në Qendrën tonë të Thirrjeve në +90 549 639 3366 .

Lidhu me Mbështetjen e Drejtpërdrejtë

ose

Le të Ju Thërrasim

Spitale dhe njësi të tjera në shërbim

  • Spitali Memorial Bahçelievler
    Qendra e Kirurgjisë per Shëndoshje

INFORMATA PERSONALE

ADRESA E MAJLIT

murat.cag@memorial.com.tr
Llogaritë e mediave sociale
Emërimi i lehtë