Prof. Dr. Oya ERCAN

Spitali Memorial Şişli

Shëndeti per Fëmijë dhe Sëmundjet

Spitali Memorial Şişli

Endokrinologji Pediatrike

Spitali Memorial Ataşehir

Shëndeti per Fëmijë dhe Sëmundjet

Spitali Memorial Ataşehir

Endokrinologji Pediatrike

Numri i telefonit

+90 212 444 7 888