Doç. Dr. Ozan Luay ABBAS

Spitali Memorial Ankara

Kirurgjia Rikonstruktive,Estetike dhe Plastike

Spitali Memorial Ankara

Onkolojik Cerrahi Merkezi

Numri i telefonit

+90 549 639 3366