Doç. Dr. Resul ARISOY

Spitali Memorial Ataşehir

Obstetrikë dhe Gjinekologji

Spitali Memorial Ataşehir

Perinatologjia (shtatzani me rezik të madh)

Spitali Memorial Şişli

Perinatologjia (shtatzani me rezik të madh)

Spitali Memorial Şişli

Obstetrikë dhe Gjinekologji

Numri i telefonit

+90 549 639 3366