Prof. Dr. Sedat ÇAĞLI

Spitali Memorial Kayseri

Semundjet e Veshit, Hundë dhe fyt

Spitali Memorial Kayseri

Qendra Onkologji

Spitali Memorial Kayseri

Onkolojik Cerrahi Merkezi

Numri i telefonit

+90 549 639 3366