Op. Dr. Selcen BAHADIR

Qëndra Mjekësore Memorial Etiler

Obstetrikë dhe Gjinekologji

Spitali Memorial Şişli

Obstetrikë dhe Gjinekologji

Numri i telefonit

+90 212 444 7 888