Exp. Dr. Tarık Buğra DENİZALTI

Spitali Memorial Ataşehir

Anestezi dhe reanimim

Spitali Memorial Ataşehir

Kirurgjia Kardiovaskulare e Njësisë se Kujdesit İntensiv

Numri i telefonit

+90 212 444 7 888