Prof. Dr. Tolga ERGİN

Spitali Memorial Ataşehir

Obstetrikë dhe Gjinekologji

Spitali Memorial Ataşehir

Perinatologjia (shtatzani me rezik të madh)

Numri i telefonit

+90 212 444 7 888