Prof. Dr. Ümit TUNÇEL

Spitali Memorial Ankara

Semundjet e Veshit, Hundë dhe fyt

Spitali Memorial Ankara

Onkolojik Cerrahi Merkezi

Numri i telefonit

+90 549 639 3366