Doç. Dr. Veysel ŞAL

Spitali Memorial Bahçelievler

Obstetrikë dhe Gjinekologji

Spitali Memorial Bahçelievler

Onkologjia Gjinekologjike

Spitali Memorial Bahçelievler

Роботизированная центр хирургии

Spitali Memorial Bahçelievler

Qendra Onkologji

Spitali Memorial Bahçelievler

Onkolojik Cerrahi Merkezi

Numri i telefonit

+90 549 639 3366