Op. Dr. Zelal SAVAŞ COŞKUN

Spitali Memorial Dicle

Obstetrikë dhe Gjinekologji

Spitali Memorial Dicle

Onkolojik Cerrahi Merkezi

Numri i telefonit

+90 549 639 3366