Spitali Memorial Antalya

Zafer Mah. Yıldırım Beyazıt Cad. No: 91, Kepez/Antalya
+90 242 314 66 45

CILESIA E SHERBIMEVE TE KUJDESIT SHENDETESOR MEMORIAL NE MESDHE !

Grupi Shendetesor Memorial ofron sherbime te cilesise se kujdesit shendetesor ne perputhje me standartet nderkombetare te persosmerise ne Spitalin Memorial te Antalias, qe gjendet ne rajonin mesdhetar te Turqise. Spitali Memorial i Antalias eshte nje objekt kujdesi shendetesor i klasit boteror, me staf akademik te njohur nderkombetarisht, mjeke te specializuar, personel profesional per kujdesin shendetesor qe mund te kombinojne njohurite dhe pervojen e tyre me vemendje ndaj nevojave te pacienteve, standarteve me nivel te larte te sherbimit ndaj pacientit dhe kujdes efektiv ndaj pacientit.

>Si nje objekt kujdesi shendetesor i i akredituar nga JCI, me nje siperfaqe prej 15,000 metra katrore, Spitali Memorial i Antalias Hospita i sherben pacienteve me nje staf te forte mjekesor dhe administrativ prej 400 vetash, 132 shtreter per paciente te shtruar, 28 shtreter te kujdesit intensiv, kater njesi te kujdesit intensiv, pese teatro operativ, departament radiologjie i fjales se fundit , njesite MRI dhe CT, njesi te kujdesit intensiv me ndricim te rregullueshem per te stimuluar modelet e dite-nate,  nje Kolegj Amerikan i Embriologjise akreditoi laboratorin e Embriologjise, sherbim koronar angiografik dhe klinike per paciente te jashtem me atmosfere te rehatshme dhe miqesore.

Spitali Memorial i Antalias iu ofron pacienteve te tij dhe të dashurve te tyre paqe, cilesi dhe rehati ne dhomat dhe hapesirat e saj moderne per pacientet. Spitali Memorial i Antalias eshte lehtesisht i gjendeshem sepse ndodhet pikerisht ne qender te  Kepez , Antalia , shume afer resorteve te pushuesve, aeroportit dhe stacionit te autobuseve . Të gjitha departamentet e spitalit veproje mbi nje baze 24/7 per te ndihmuar ne krijimin e nje jete te shendetshme dhe me te mire.