Spitali Memorial Ataşehir

Küçükbakkalköy Mah. Vedat Günyol Cad. No: 28-30, 34758, Ataşehir/İstanbul
+90 216 570 66 11

Duke vepruar me misionin “Te behemi nje marke globale duke ndjekur zhvillimet shkencore dhe teknologjike, duke u fokusuar ne sadisfaksionin e pacientit, personelit dhe duke bere nje ndryshim ne cilesine e sherbimit me teknikat tona te avancuara ne kete sektor”, Memorial eshte duke perparuar ne kete drejtim me perpjekiet e devotshme te punonjesve te tij. Pas Spitalit Memorial Sisli, Qendres Mjekesore Memorial Etiler, Qendres Mjekesore Memorial Suadiye; Grupi Shendetesor Memorial vazhdon te punoje ne venddhodhje te tjera me Qendren Mjekesore Memorial Atasehir.

Spitali Memorial i Atasehir, eshte nje spital global me nje siperfaqe prej 21.000 metra katrore, 143 shtreter, arkitekture moderne, dhoma te rehatshme per pacientet, ambulanca, te cilat jane te projektuara per te ndikuar pozitivisht psikologjine e pacientit, Departament Radiologjie i zhvilluar plotesisht, sistem PACS, Njesi te kujdesit intensiv koronar, Njesi te kujdesit te pergjithshem intensiv, CVS (Kirurgji kardiovaskulare) and Njesi te kujdesit intensiv per te porsalindurit, Angio Koronare, Sherbim Angio, operacione me te gjitha pajisiet dhe dhoma MRA e CT te cilat jane te dizenjuara me teknologji te ambientit per ta bere pacientin te ndjehet rehat gjate ekzaminimeve radiologjike.

Qendra Mjekesore Memorial Atasehir, e cila eshte hapur per sherbim ne anen e Anatolise se Stambollit ne Maj te 2008-tes, eshte fillimi i Spitalit Memorial Atasehir.

Qellimi yne i punes 24 ore ne 7 ditet e javes eshte te perhapemi ne te gjithe rajonin dhe kryesisht rreth distrikteve ne rritje te Atasehir, Kozyatağı dhe Kuçukbakkalkoy.

Qendra jone synon ti pergjigjet me cilesine e Memorialit cdo emergjence qe nje pacient mund te kete dhe permbushjen e nevojave mjekesore ne rajonet ne rritje.