Spitali Memorial Dicle

Urfa Yolu 3. Km No: 150, Kayapınar/Diyarbakır

Grupi Memorial per Kujdesin Shendetesor ka filluar te ofroje sherbime te kujdesit shendetesor me standarte boterore gjithashtu edhe ne adresen e tij te dyte ne Diyarbakır, Spitalin Memorial Dicle.

Pas Spitalit memorial Diyarbakır, spitali i dyte i Memorialit ne kete qytet, Memorial Dicle Hospital, eshte dizenjuar jo vetem per ti sherbyer Diyarbakırit, por gjithashtu gjithe rajonit me stafin e vet akademik te perbere nga mjeke specialiste te specializuar ne fushat e tyre, njesi moderne diagnostikimi dhe trajtimi, pajisje teknologjike, dhe arkitekture te pershtatshme per rehatine e pacienteve.

Cdo gje per Rehatine e Pacienteve

Spitali Memorial Dicle, i ndertuar ne nje zone te mbyllur prej 21 mije metrash katrore, sherben me stafin e tij mjekesor dhe administrativ prej 250 vetash. Kapacitet prej 138 shtreterish, 9 dhoma kirurgjie, 26 shtreter neonatesh ICU, 23 shtreter te pergjithshem ICU, 12 shtreter kirurgjie kardiologjike dhe kardio-vaskulare, dhe 5 shtreter pediatrik ICU, ne total nje numer prej 66 shtreterish ICU. Spitali Memorial Dicle ka nje arkitekture te avancuar mjekesore, me ambulancat e tij, dhomat e pacienteve, dhoma suit te rehatshme, kend lojerash per femije, dhe seksione vecanerisht te dizenjuara per nevojat e pacienteve me kufizime.

Sinergjia mjekesore ndermjet Spitaleve Memorial

Vecanerisht dhomat e kirurgjise, qendra e IVF-se, njesia mjekesore e rehabilitimit fizik, radiologjia dhe njesia e kujdesit intensiv ne Spitalin Memorial Dicle, kane teknologji mjekesore te avancuar. Gjithashtu ne departamentet e Angiografise dhe Radiologjise te spitalit tone, qe sherbejne me pajisije 4 dimensionale me ultra tinguj qe se shpejti do te vihet ne perdorim edhe ne Gjinekologji dhe Obstetrike, perdoren pajisijet e teknologjise se fundit. Me ane te sistemit PACS (pajisije e nje spitali pa filma), imazhet dhe rezultatet e laboratorit ndahen ndermjet vendodhjeve te Grupit Memorial per Kujdesin Shendetesor, duke formuar nje sinergji mjekesore. Kur eshte e nevojshme, rezultatet e analizave dhe shqyrtimet e pacienteve ne Diyarbakır shperndohen virtualisht ne Spitalin Memorial Dicle dhe ne spitalet e tjera te grupit ne qytetet e tjera, duke nxjerr diagnozat dhe metodat e tratimit me te sakta. Mjeket qe sherbejne ne vendodhjet e tjera te Grupit Memorial per Kujdesin Shendetesor, gjithashtu sherbejne ne Diyarbakır dhe Spitalin Dicle per diagnoza dhe trajtime.

Departamentet e famshme nderkombetarisht te Memorialit se shpejti ne Diyarbakır

Grupi Shendetesor Memorial, i cili ofron per sherbim Qendren Onkologjike shume te nevojshme ne rajon, me Spitalin Memorial te Dijarbakirit, pergatitet te sjelle gjithashtu edhe njesine e saj te IVF-se, nje qender reference globale, ne rajonin Juglindor te Anadollit. Pas miratimit te Ministrise se Shendetesise, se shpejti do te hapen per sherbim ne kete rajon departamentet e transplantit te melçise, veshkave dhe palces se kurrizit.

Vendndodhje Qendrore

Spitali Memorial Dicle, i vendosur pergjate rruges per ne  Urfa, eshte ne nje vend strategjik, shume i lehte per tu arritur nga pacientet e qyteteve perreth dhe nga jashte, per shkak te vendnodhjes se saj qendrore.

Marreveshje SSI ne te gjitha specialitetet

Njelloj si ne Spitalin Memorial te Dijarbakirit, Spitali Memorial Dicle eshte gjithashtu i kontraktuar SSI ne te gjitha specialitetet, ai sherben SSI, fonde pensioni, fond pensioni per te vetepunesuarit dhe zyrtaret e qeverise. Perveç kesaj, marreveshje per sigurimet, bankat dhe institucionet jane gjithashtu ne dispozicion per pacientet me sigurim shendetesor privat.