Spitali Memorial Diyarbakır

Peyas Mah. Fırat Blv. No:12, Diclekent/Diyarbakır

Pas Stambollit dhe Antalias, Grupi Memorial i Kujdesit Shendetesor  sjell kujdes shendetesor ne rajonin juglindor te Anatolias  me Spitalin Memorial te Diyarbakırit. Me mjeket e tij, njesite e diagnozave dhe trajtimit, njesite e kujdesit per pacientet, sherbimet e menaxhimit te hotelit dhe arkitekturen e hotelit, Spitali Memorial i Diyarbakırit eshte dizenjuar per te ofruar sherbim jo vetem per Diyarbakırin por edhe per te gjithe rajonin.

Spitali Memorial i Diyarbakırit ofron sherbim me nje personel mjekesor dhe menaxhimi prej 350 vetash, siperfaqe mbulimi 14.000 metra katrore dhe kapacitet prej 140 shtreterish. Ka 15 per njesine e kujdesit intensiv te pergjitheshem dhe 15 per kujdesin intensiv te te porsalindurve, 5 shtreter per kujdesin intensiv te CVS, 3 shtreter per njesine e kujdesit intensiv koronar dhe 6 shtreter per dhoma operimi. Ka suita dhe dhoma per paciente handikapat, si dhe dhomat per pacientet te cilat jane dizenjuar ne perputhje me cdo nevoje te pacientit me arkitekture mjekesore moderne.

Duke qene ne afersi te aeroportit dhe ne qender, Memoriali i Diyabakırit ka vend strategjik ne Diclekent. Per kete arsye, Memorial eshte i arritshem jo vetem per njerezit e Diyarbakır por gjithashtu edhe per fqinjet e provincave si; Batman, Mardin, Sanlıurfa, Adıyaman, Elazığ, Bingol, Mus, Bitlis dhe gjithashtu per pacientet e jashtem.

QENDER REFERIMI PER JUG-LINDJEN

Ka shume departamente te Memorialit qe e bejne nje qender reference per Turqine dhe boten. Memorial, i cili ndihmon ne rifitimin e shendetit te mijerave pacienteve vendas dhe te huaj, eshte qender reference ne kardiologji, kirurgji zemre, onkologji, urologji, shendetin e femrave dhe hematologji ne Diyarbakır.