Qëndra Mjekësore Memorial Etiler

Nispetiye Cad. Erdölen İşhanı, No: 38, Etiler/İstanbul
+90 212 324 99 09

Qellimi yne ne Qendren Mjekesore Memorial Etiler eshte qe te sigurojme diagnoza te sakta, te shpejta dhe mundesi trajtimi per ta gjitha llojet e semundjeve lidhur me sistemin tretes. Klinika jone eshte e kompletuar plotesisht me pajisije mjekesore monitoruese te teknologjise se fundit, Sistem Endoskopik ERCP. Trajtimet e levizshmerise dhe me lazer kryhen me sukses nga ekipi yne mjekesor i mjekeve te cilet kane nje karriere akademike dhe pervoje nderkombetare.

Ne jemi Qendra e pare mjekesore ne Turqi qe kreu endoskopine "Double Ballon” qe lejon vezhgim endoskopik per te gjithe zorren e holle. Ne jemi krenare qe sjellim kete teknologji te re e cila eshte ne dispozicion ne pak qendra ne bote.

Qendra Mjekesore Memorial Etiler eshte vazhdimisht pas zhvillimeve te fundit ne fushen e saj dhe duke filluar zbatimin e tyre ne Turqi.

Procedurat Mjekesore

Sherbimet Shendetesore te ofruara nga Qendra Mjekesore Memorial Etiler jane te listuara me poshte:

  • Endoskopi e zorreve te holla (endoskopia e pare me dy tullumbace ne Turqi)
  • Gastroskopi
  • Kolonoskopi
  • ERCP (Kolangiografi Endoskopike-Retrogarate-Pankreatike)
  • Biopsi Melcie
  • Polipektomi
  • Zgjerim per ngushtimet
  • Aplikimet e stentes
  • Koagulim me laser per gjakederdhjet
  • Analiza per levizshmerine