Spitali Memorial Kayseri

Örnekevler Mah. Salih Avgun Paşa Cad. Temizel Sok. No: 13, 38010, Kocasinan/Kayseri

Grupi i Kujdesit Shendetesor Memorial eshte me pacientet ne rajonin qendror te Anatalias me sherbimin e tij te kualifikuar te kujdesit shendetesor dhe standartet e perfeksionit.

Spitali Memorial i Kayserit eshte i pozicionuar per te siguruar te gjitha nevojat e kujdesit shendetesor te rajonit qendror te Anatolias me dhomat per pacientet dhe hapesiren per rreth me nje dizajn modern arkitekturor, si dhe personel te forte akademik, mjeke ekspert lider, personel mjekesor qe kombinojne njohurite me njeri-tjetrin me vemendje dhe mentalitet te orientuar drejt pacientit.

DUKE NDJEKUR PERSOSMERINE NE KUJDESIN SHENDETESOR

Spitali Memorial i Kayserit, i cili eshte spitali i 9-te i Grupit Memorial per Kujdesin Shendetesor, ndodhet i  pozicionuar ne nje siperfaqe prej 11.000 metrash katrore dhe i jep sherbim shendetesor dhe komfort pacienteve te tij dhe pacienteve vizitor me kualitet nderkombetar me nje kapacitet prej 119 shtreterish dhe 5 dhoma operative qe kane pajisie superiore teknologjike.

SINERGJIA NDERMJET SPITALEVE MEMORIAL

Sistemi PACS krijon nje sinergji mjekesore ndermjet gjithe Spitaleve Memorial te Turqise duke ndare me njeri-tjetrin rastet e imazherise dhe zbulimet e laboratoreve.

QENDRA E IVF-se KAYSERI

Sherbimet Memorial te Fertilizimit In Vitro, jane pranuar si reference nga shume vende te botes, bashkuar me Qendren e Fertilizimit In Vitro te Kayserit, per shkak te pershtatshmerise se vet  ne etiken dhe standartet e cilesise. Qendra e IVF-se Kayseri, me marken e Memorial, vazhdon te qendroje prane familjeve te cilat deshirojne te kene nje femije.